Sentences of Munavvarqori Abdurashidkhanov on Education - Sherqo’ziyeva Zarnigor (International Journal of Scientific Trends, 2024)
In hoc articulo, munus Munavvar Qori Abdurashidkhanov, unus ex magnis exponentibus motus Jadidismi, in progressu nationali et statu civitatis agitatus et late obtectus est, necnon opera nostra Jadidist in campo educationis.